گُل یکی از انواع مواد اعتیادآور و همان ماریجوانای تغییر یافته است.
گُل در فرهنگ ما نماد شادی و مهربانی است و با شنیدن نام آن به یاد محبت و مهرورزی می افتیم اما متاسفانه این واژه در فرهنگ لغت اعتیاد، نامی آشنا برای مصرف کنندگان است و شاید هنوز بسیاری از خانواده ها با نام آن ناآشنا هستند و با شنیدن این واژه، همان گل های سرشار از محبت به ذهنشان خطور می کند.
گُل یکی از انواع مواد اعتیادآور و همان ماریجوانای تغییر یافته است که از قسمت های مختلف گیاه شاهدانه (Cannabis) به دست میآید.
متاسفانه تبلیغات زیادی مبنی بر عدم اعتیارآور بودنش نجوا میشود، اما باید اذعان داشت این ماده میتواند آنقدر خطرناک باشد که با یک بار مصرف، فرد معتاد و در صورت عدم ادامه مصرف دچار اضطراب شدید، بیقراری، وحشتزدگی و تپش قلب شدید می شود.
گُل یک مخدر جدید نیست، در واقع همان «ماریجوانا» است که فروشندگان مواد برای سود بیشتر، برای آن اسم جدید و وسوسه کنندهای انتخاب کرده اند تا جوانها خصوصاً دختران را به سمت این ماده بکشانند.
سودجویان فکر میکنند اگر به جای «ماریجوانا» از کلماتی مانند «گُل» استفاده کنند تمایل مصرف کنندگان برای دنبال کردن این ماده بیشتر میشود که متاسفانه در واقعیت نیز همین طور است.
شیوه مصرف گل
اغلب به شکل تدخینی است اما متاسفانه اخیرا مصرف خوراکی آن هم رواج یافته و برخی آن را در کیک، شیرینی و سالاد به کار می برند و در جشن ها استفاده می کنند که در این صورت عوارض بیشتری را به جا می گذارد.
عوارض و علائم مصرف گُل در نوجوانان
مصرف این ماده مخدر مدتی است که در میان تعدادی از جوانان رواج پیدا کرده و این در حالی است که جامعه شناسان نسبت به عوارض خطرناک این ماده اعتیادآور، هشدار داده و خواستار آگاهی خانواده ها شده اند.
عوارض گُل عبارتند از:
- اعتیاد و وابستگی
- افزایش ضربان قلب
- خشک شدن دهان
- گیجی و عدم تمرکز و تکلم آهسته
- پرخاشگری و خشم و افسردگی و انزوا
- خنده های بی مورد و قرمزشدن چشم
- پرخاشگری، عصبی شدن، افزایش اشتها، پایین آمدن حافظه و افت عملکرد شغلی و تحصیلی
منبع :
پایگاه خبری پلیس ایران
برچسب ها :
مراقبت
حفاظت
امنیت
حفاظتی
مراقبتی
امنیتی
پلیس
نگهبان
نگهبان محله